Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Erzincan’da belediye başkan adaylarını tanıttı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Erzincan’da 31 Mart’ta yapılacak Yerel Yönetimler Genel Seçimi için 8 ilçe ve 6 ilçede AK Parti’nin belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katıldı.

Erzincan Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Demiröz, seçilmiş belediye başkanlarının halka hizmet etmek için geldiklerini söyledi.

Muhalefetin yaptığı çalışmalara değinen Demiröz, “Hepiniz bize karşı muhalefeti takip ediyorsunuz, bir şey söylememe gerek yok. Şu anda 6’lı, 7’li ve 8’li masaların bir araya geldiği tabloların durumunu takip ediyorsunuz. Geçen yılki genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tek kurumsal parti var.” “Cumhur İttifakı ile birlikte Türkiye’yi yönetmeye talip bir toplum ve ittifak var ama onun dışında darmadağınık durumdalar.” söz konusu.

Demiröz, ülkenin 2016’dan bu yana sıkıntılı durumlar yaşadığını, emperyalist ülkelerin ve Avrupa’nın baskısı altında olduğuna dikkat çekti.

Avrupa Birliği’nin 60 yıldır Türkiye’yi kapıda beklediğini belirten Demiröz, şöyle konuştu:

“Neden bekletildiğimiz belli değil. Ekonomimiz 14 Avrupa ülkesinin toplamından büyük. Coğrafi olarak Almanya ile birlikte nüfus bakımından Avrupa’nın en büyük ülkesiyiz. Neden bekletildiklerini hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Ama tüm bunlara rağmen son 20 yılda Avrupa’da Türkiye’nin sesini duyuran, Avrupa’da yaşayan hemşehrilerimizi gururlandıran bir yönetim sergiledik. Pandeminin yanı sıra etrafımız da ateş çemberiyle çevrilmiş durumda. ekonomik bunalımlar, asrın felaketini bir yıl önce yaşadık ve herkes orada bu milletin öngörüsünü gördü.Hiç kimse şu partiden, o partiden öyle demedi, evinde ekmeğini, erzakını bölüştü ve oraya gitti. Dünyada bu kadar büyük bir felaketi bir yıl içinde atlatan başka bir ülke yok.Biliyorsunuz güneyimizde tamamen terör devleti kurmaya çalışıyorlar, biz de bunu engellemeye çalışıyoruz.Verdiğimiz şehitler bunun içindir. ama bu ülke bugüne kadar hiçbir zaman ülke olmadı. “Herkes şunu bilmelidir ki, nasıl ki kendi toprağında menfaatimiz yoksa, kendi ülkemizin bir karış toprağını da başkalarına vermiyoruz.”

Demiröz, seçilecek belediye başkanlarının zor zamanlarda halkın yanında olacaklarını, gerçek ve gönülden bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceklerini vurguladı.

Tanıtım toplantısına AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Cumhur İttifakı Belediye Başkanı adayı ve mevcut Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve partililer katıldı.

İlçe ve beldelerin belediye başkan adayları şöyle:

“Çayırlı-Atınç Bahadır, İliç-Mustafa Gürbüz, Kemah-Recep İlter, Kemaliye-Erdem Atmaca, Otlukbeli-Vahdet Ercan, Refahiye-Çakmak Paçacı, Tercan-Alper Murat Müftüoğlu, Üzümlü-Kenan Tat, Çağlayan kasabası-Musa Zengin, Mollaköy kasabası -Kadir Akar, Çadırkaya beldesi-Emrullah Selçuk, Kargın beldesi-Zafer Kaya, Mercan beldesi-Enver Akyıldız, Altınbaşak beldesi-Onur Bilen.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu