Haber

AK Parti İl Başkanı Üzüm: “Halkta büyük bir iyilik var, bizi sahipleniyorlar”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ahmet Balçovan ve beraberindekiler, AK Parti Kayseri İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve MHP’ye seçim çalışmalarında başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm; “Allah’ım Cumhur İttifakı’nın her gününü bayram gibi yaşatmasını nasip etsin. Sahadaki çalışmalarımız hep birlikte devam ediyor. Hamdolsun ekip olarak hem başkanımıza hem de Cumhur İttifakı’na oy istiyoruz. Halk arasında bir iltifat var, aslında bizi sahipleniyorlar, Kayserililer bu işte elini vicdanına koyduğunda teröre karşı nasıl davranacağını, kime destek vereceğini, kime yetki vereceğini çok iyi biliyor. Bu vatanın huzuru ve refahı için, bunu yapmaya devam edeceğiz, Allah nasip ederse 14 Mayıs akşamı taçlandıracağız.”

MHP İl Başkanı Ahmet Balçovan, Cumhur İttifakı’nın ortağı olarak ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirterek; “Bu seçim sürecinde siz ve temsilcilerimiz sahada çalışıyorsunuz ve var güçleriyle Cumhur İttifakı önünde ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorlar. Önümüzde bir ittifak var. Çalışmalarımız sonucunda; Hedefimizi Cumhur İttifakı 10 ve Millet İttifakı 0 olarak belirledik.Çalışmalarımız ve programlarımız bunun üzerine kuruludur.Ramazanı olaysız bitirdik.Bayram bayramını idrak ettiğimiz bu dönemde ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını canı gönülden diliyorum. 14 Mayıs’ta halkın zaferine katkı sağlamasını temenni eden El-Fitr, “Millî Hareket’i hep birlikte en üst düzeye taşıyoruz. Sen ve biz yeni atandık. Yeni görevinizde başarılar dilerim. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı nezdinde üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdülkerim Yalçın ile il idare meclisi üyeleri ve MHP’liler katıldı. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
-
Başa dön tuşu